
ΠΑΣΤΕΣ
Gianduja
σοκολάτα φουντουκιού με επικάλυψη πραλίνας
Σοκολατίνα
Μους σοκολάτας
Mille Feuille
Κρέμα βανίλιας με τραγανή σφολιάτα
Lemon Pie
Κρέμα λεμονιού με ψημένη μαρέγκα
King Chocolate
σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα

ΜΠΩΛ
Προφιτερόλ
κρέμα σοκολάτας με γεμιστά σουδάκια
Cheesecake
βάση crumble με μους Philadelphia και επικάλυψη σως αγριοκέρασου
Εκμέκ Κανταΐφι
κρέμα βανίλια με σιροπιασμένο κανταΐφι και σαντιγύ
Tiramisu
κρέμα μασκαρπόνε, κακάο, σαβαγιάρ και καφέ

ΤΑΡΤΕΣ
Chocolate Tarte
τάρτα σοκολάτας γάλακτος με μια λεπτή στρώση καραμέλας
Fruit Tarte
κρέμα βανίλιας με επικάλυψη φρούτων εποχής
MACARONS
O όρος “macaron” έχει την ίδια προέλευση με την λέξη “μακαρόνια”, που σημαίνει λεπτή ζύμη.
Τα πρώτα Macaron ήταν πολύ απλά μπισκότα από σκόνη αμυγδάλου, ασπράδι αυγού και ζάχαρη. Μόνο στις αρχές του 20ου αιώνα γίνονται πλέον “διώροφα”από τον Pierre Desfontaines, εγγονό του Louis Ernest Ladurée (από όπου και το γνωστό παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο), που είχε την ιδέα να τα ενώσει. Έκτοτε, τα macarons αποκτούν γαλλική εθνικότητα και παραμένουν μέχρι σήμερα τα πιο φημισμένα γλυκίσματα της Γαλλίας.