Title Image

ΓΛΥΚΑ

ΠΑΣΤΕΣ

  • Gianduja, σοκολάτα φουντουκιού με επικάλυψη πραλίνας
  • Σοκολατίνα, Μους σοκολάτας
  • Mille Feuille, Κρέμα βανίλιας με τραγανή σφολιάτα
  • Lemon Pie, Κρέμα λεμονιού με ψημένη μαρέγκα
  • King Chocolate, σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα

ΜΠΩΛ

  • Προφιτερόλ, κρέμα σοκολάτας με γεμιστά σουδάκια
  • Cheesecake, βάση crumble με μους Philadelphia και επικάλυψη σως αγριοκέρασου
  • Εκμέκ Κανταΐφι, κρέμα βανίλια με σιροπιασμένο κανταΐφι και σαντιγύ
  • Tiramisu, κρέμα μασκαρπόνε, κακάο, σαβαγιάρ και καφέ

ΤΑΡΤΕΣ

  • Chocolate Tarte, τάρτα σοκολάτας γάλακτος με μια λεπτή στρώση καραμέλας
  • Fruit Tarte, κρέμα βανίλιας με επικάλυψη φρούτων εποχής

MACARONS

O όρος «macaron» έχει την ίδια προέλευση με την λέξη «μακαρόνια», που σημαίνει λεπτή ζύμη.
Τα πρώτα Macaron ήταν πολύ απλά μπισκότα από σκόνη αμυγδάλου, ασπράδι αυγού και ζάχαρη. Μόνο στις αρχές του 20ου  αιώνα γίνονται πλέον «διώροφα»από τον Pierre Desfontaines, εγγονό του Louis Ernest Ladurée (από όπου και το γνωστό παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο), που είχε την ιδέα να τα ενώσει. Έκτοτε, τα macarons αποκτούν γαλλική εθνικότητα και παραμένουν μέχρι σήμερα τα πιο φημισμένα γλυκίσματα της Γαλλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΛΥΚΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γλυκά μας

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close