Title Image

ΓΛΥΚΑ

ΠΑΣΤΕΣ

Gianduja
σοκολάτα φουντουκιού με επικάλυψη πραλίνας

Σοκολατίνα
Μους σοκολάτας

Mille Feuille
Κρέμα βανίλιας με τραγανή σφολιάτα

Lemon Pie
Κρέμα λεμονιού με ψημένη μαρέγκα

King Chocolate
σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα

ΜΠΩΛ

Προφιτερόλ
κρέμα σοκολάτας με γεμιστά σουδάκια

Cheesecake
βάση crumble με μους Philadelphia και επικάλυψη σως αγριοκέρασου

Εκμέκ Κανταΐφι
κρέμα βανίλια με σιροπιασμένο κανταΐφι και σαντιγύ

Tiramisu
κρέμα μασκαρπόνε, κακάο, σαβαγιάρ και καφέ

ΤΑΡΤΕΣ

Chocolate Tarte
τάρτα σοκολάτας γάλακτος με μια λεπτή στρώση καραμέλας

Fruit Tarte
κρέμα βανίλιας με επικάλυψη φρούτων εποχής

MACARONS

O όρος “macaron” έχει την ίδια προέλευση με την λέξη “μακαρόνια”, που σημαίνει λεπτή ζύμη.
Τα πρώτα Macaron ήταν πολύ απλά μπισκότα από σκόνη αμυγδάλου, ασπράδι αυγού και ζάχαρη. Μόνο στις αρχές του 20ου  αιώνα γίνονται πλέον “διώροφα”από τον Pierre Desfontaines, εγγονό του Louis Ernest Ladurée (από όπου και το γνωστό παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο), που είχε την ιδέα να τα ενώσει. Έκτοτε, τα macarons αποκτούν γαλλική εθνικότητα και παραμένουν μέχρι σήμερα τα πιο φημισμένα γλυκίσματα της Γαλλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΛΥΚΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γλυκά μας

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close